Vera është këtu dhe plazhi është një gjë e domosdoshme për t’u bërë. Plazhi është një vend i përsosur për familjen dhe miqtë e të gjitha moshave.

Njerëzit mund të pushojnë, të lexojnë një libër ose të nxihen; ndërsa të tjerët mund të jenë më aktivë dhe duan të bëjnë më shumë aktivitete në natyrë. Cilado qoftë preferenca juaj, këtu janë 10 gjërat për të bërë në plazh!

10. Kërkimi i predhave të detit
E përkryer për të bërë bizhuteri ose për momente të çmuara në plazh!

9. Bëni fotografi
Merrni rolin e të qenit autor i historisë suaj. Të kesh fotografi për të kujtuar pushimet me familjen dhe miqtë janë gjithmonë argëtuese. Nëse jo, fotot e mira janë gjithmonë të shkëlqyera për llogarinë tuaj në Instagram!

8. Ngasni një biçikletë
Ngasja me biçikletë përgjatë plazhit është gjithmonë e këndshme për t’u bërë, veçanërisht nëse jeni pranë një plazhi me pamje kaq të bukura. Ndoshta do të shihni dikë nga kasti i Big Little Lies.

7. Lexoni një libër
Të kesh një libër të këndshëm për të lexuar në plazh është gjithmonë relaksues, plus që mund të nxirresh bukur në ato ditë me diell!

6. Luaj volejboll
Kujtimet më të mira të shumë familjeve janë gjatë një loje volejbolli në plazh.

5. Ndërtoni një kështjellë me rërë
Ndërtimi i një kështjelle me rërë është gjithmonë një aktivitet emocionues i lidhjes ekipore, dhe fëmijët e duan atë gjithashtu!

4. Piknik
Pikniqet në plazh janë gjithmonë një gjë e domosdoshme për t’u bërë veçanërisht në mbrëmje nëse dëshironi një ambient romantik për ju dhe partnerin tuaj.

3. Fluturoni një qift
Fluturimi i një qifti sjell gjithmonë një buzëqeshje në fytyrat e njerëzve, veçanërisht nëse është hera juaj e parë.

2. Surfing
Të kapësh disa dallgë është gjithashtu një gjë e domosdoshme për të bërë në plazh!

1. Shikoni perëndimin e diellit në plazh!
Plazhi i shtetit të Asilomar është i njohur për perëndimet e tij më të bukura të diellit. Ndërsa shijoni pamjen, sigurohuni që të merrni pjesë në serinë tonë muzikore Sunset.