Fanellat e skuadrave të futbollit tërheqin gjithmonë vëmendjen e tifozëve. Cila do të jetë më e pëlqyera e këtij sezoni?

Kjo është pyetja që i bëjnë vetes tifozët. Edhe në këtë sezon 2020/21, është provuar të bëhet një renditje speciale dhe 10 uniformave më të bukura.

Një renditje që është bërë ngë faqja e specializuar Footy Headlines.

10

Renditja fillon me pozicionin e 10-të ku  gjejmë uniformën e parë shumë të diskutuar të Arsenal-it.

9

Uniforma e tretë e Huesca-s është pozicionuar në vendin e nëntë.

 

8

Vendin e tetë e mban uniforma e dytë e Coritnhians.

7

Në të shtatin gjejmë fanellën e tretë të Lorient.

6

Uniforma e dytë e Monaco ka zënë vendin e gjashtë.

5

Në të pestin gjejmë uniformën e dytë të Ajax-it.

4

Roma është e katërta me uniformën e parë.

 

3

Në podium uniforma e dytë e west Ham.

2

Medalja e argjendit për Genoa-n, që mban vendin e dytë me uniformën e parë.

1

Një tjetër italiane ka zënë vendin e parë. Po flasim për Inter-in dhe për fanellën e tretë të zikaltërve që është realizuar në nder të ezonit 1997-98.