Netflix i mban vlerësimet e tij mjaft konfidenciale, por me 222 milionë abonentë në mbarë botën dhe një kulturë të dedikuar për seancat e marrjes së maratonës, është e sigurt të thuhet se ata po japin disa shifra mjaft tronditëse.

Netflix është njëkohësisht një shërbim transmetimi dhe një studio filmi; përmbajtja e tij origjinale varion nga nominimi për Oscar deri tek ai i komentuar në mënyrë kritike. Por ndërsa vlerësimet janë të këndshme, filmat e Netflix ekzistojnë për një arsye dhe vetëm një arsye: për të grumbulluar ato orë shikimi.

Netflix ka përpiluar një listë të dhjetë filmave të tyre më të njohur në gjuhën angleze bazuar vetëm në orët e shikuara në 28 ditët e para të publikimit.

‘Spenser Confidential’ – 197,320,000 orë shikimi

‘6 Underground’ – 205,470,000 orë

‘The Kissing Booth 2’ – 209,250,000 orë

“The irishman” – 214,570,000 orë

‘Unforgiving’: 214,700,000 orë

‘The extraction’ – 231,340,000 orë

“Adam Project” – 233,160,000 orë

‘Don’t Look Up’ – 359,790,000 orë

‘Red Notice’ – 364 020 000 orë