Meshkujt ndalen shumë tek pamja fizike, e cila siç e dimë është karta e vizitës për të tërhequr vëmendjen e një mashkulli, por çfarë shikojnë femrat tek meshkujt?

Më mirë një prapanicë të bukur dhe shpatulla të gjera apo muskuj dhe pa bark? Sot do të zbulojmë 10 gjërat që femrat shikojnë tek një mashkull.

1 – FUNDKURRIZI

Kur gratë shikojnë në fytyrë mashkullin e tyre potencial, ata duan një fytyrë të bukur që është interesante, intriguese dhe misterioze. Nuk duhet për asgjë një fundkurriz mermeri, nëse fytyra nuk i tërheq aq shumë.

2 – DUART

Të mëdha dhe të buta. Duart tërheqin shumë vëmendjen e një femre dhe janë faktori përcaktues që magjepsin interesin, të paktën fillimisht.

3 – AFTËSI PËR TA BËRË TË QESHË

Është një aspekt i thjeshtë dhe pothuajse i marrë si i mirëqenë, por njeriu që di t’i bëjë njerëzit të qeshin gjithmonë ka një avantazh.

4 – SHPATULLAT DHE KURRIZI

Tërheqës, por e shkurtër; perfekt, por i fejuar. Këto janë shembuj për t’u hedhur poshtë, por duket se gratë çmenden nga përmasat e kurrizit të burrit, të përcaktuar në rëndësi pothuajse si telajo për një piktor.

Sa më e madhe të jetë sipërfaqja e disponueshme, aq më e madhe është mundësia për ta mbuluar me pasion, duke shfrenuar damarin e tyre krijues.

5 – GJAËSIA

Edhe gjatësia ndikon shumë. Femrat duhet të ndihen të mbrojtura nga burri i tyre dhe, siç thamë më herët, mashkulli me një fizik shtatlartë ia kalon të tjerëve.

6 – ZËRI

Zëri është shumë i rëndësishëm. Jo gjithmonë një mashkull i pashëm është i barabartë me një zë të bukur, por nëse ky kombinim ekziston është një gjë shumë tërheqëse.

7 – LOOK-u

Një burrë që ka shije në veshje është sigurisht shumë më i mirë se një burrë që vishet me sy mbyllur. Një burrë i veshur mirë është sinonim i karakterit të fortë. Dhe femrave u pëlqen karakteri i fortë.

8 – MUSKUJT

Burrat e dobët nuk pëlqehet ngaë gratë. Mashkulli me fizik të këndshëm, por në të njëjtën kohë me pak bark dhe shpatulla të përcaktuara mirë tërheq shumë femra.

Por, edhe kjo është relative, ka femra që çmenden për mashkullin e dobët dhe femra që çmenden për mashkullin e pashëm, por me pak barkë.

9 – SJELLJA

Mashkulli i sjellshëm dhe i edukuar ka një avantazh më shumë, por kjo nuk do të thotë aspak se nuk është i sigurt për veten e tij, përkundrazi mashkulli i butë dhe me vetëbesim tërheq shumë më tepër se mashkulli me mënyra më të drejtpërdrejta.

10 – SHIKIMI

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, është shikimi. Prerja e syve të një mashkulli duket se është ajo që i tërheq më shumë femrat. Nga shikimi, nëse je vëzhgues i mirë, mund të lexosh vërtet një burrë!