Nëse është e vërtetë që meshkujt janë nga Marsi dhe femrat nga Venusi, këtu është një udhëzues i dobishëm për të hyrë në mendjen e djemve dhe për të zbuluar se çfarë ata vënë re në të vërtetë tek një femër.

1 – Gjoksi: është një nga gjërat e para që meshkujt pranojnë të shikojnë tek një femër. Po, të dashura gra, kanë kaluar shekuj, kemi arritur barazinë, megjithatë burrat vazhdojnë të vënë re menjëherë gjoksin e një gruaje. Dhe sigurisht, sa më e bollshme të jetë dekolteja, aq më mirë.

2 – Këmbët: ky është një tjetër atribut fizik shumë i rëndësishëm për meshkujt. Ato duhet të jenë të gjata, të lëmuara, të holla dhe krejtësisht të buta, pa defekte të tepërta.

3 – Veshja: duket e çuditshme, por mesa duket meshkujt e vënë re mënyrën se si vishemi, stilin dhe veshjen tonë. Prandaj, për takimin e parë, është më mirë të fokusoheni në një pamje femërore dhe jo shumë të rastësishme.

4 – Buzëqeshja: thelbësore për të bërë një efekt të mirë. Një grua që buzëqesh, me një gojë të bukur mishtore dhe dhëmbë të bardhë, është vërtet e parezistueshme për një mashkull. Mbi të gjitha nuk është vetëm një shenjë sensualiteti, por edhe disponueshmërie.

5 – Pjesa e poshtme e këmbëve: askush nuk do ta kishte menduar ndonjëherë, por me sa duket shumica e burrave i vënë re shputat e këmbëve ndër gjërat e para te një grua. Këmbët e manikyruara, me lustër të këndshme dhe taka të lëmuara, janë padyshim një instrument joshjeje, të cilin meshkujt i duken seksi.

6 – Ana B: nuk mund të mungonte në këtë listë. Në fakt, një fundkurriz i bukur vlerësohet gjithmonë dhe meshkujt e vënë re atë. Në takimin e parë, në fakt, gjëja e parë që bëjnë djemtë është të shikojnë anën B sapo femra ngrihet.

7 – Sytë: Qerpikët e gjatë dhe sytë e thellë mund të joshin çdo mashkull. Një grim i duhur për takimin e parë sigurisht që mund të jetë një armë efektive për të bërë përshtypje. Meshkujt nuk e pëlqejnë makijazhin e tepruar, preferojnë grimin me ujë e sapun me sy mace në plan të parë.

8 – Barku: tashmë e dimë, meshkujt i vënë re menjëherë detajet e trupit, duke përfshirë edhe barkun, i cili preferohet i sheshtë dhe i tërhequr mirë.

9 – Flokët: meshkujt i preferojnë të gjatë, të butë dhe të rrjedhshëm. Ato janë në fakt një shenjë e feminitetit dhe sensualitetit të madh. Por një prerje e shkurtër është intriguese sepse zbulon një personalitet origjinal dhe vendimtar.

10 – Aroma: tërheqja vjen nga shqisa e nuhatjes dhe jo nga shikimi. Kjo është arsyeja pse meshkujt joshen nga aroma e femrës dhe aroma që ajo mban.