Humbjen, të paktën për momentin, nuk e njohin 12 skuadra të ndara mes pesë kampionateve kryesore profesioniste të futbollit.

Mes të pamposhturave të Europës në kampionatet respektive ka shumë ekipe italiane, të ndara në kategoritë e ndryshme mes Serisë A dhe Serisë C. Më poshtë janë renditur një për një skuadrat që akoma nuk kanë pësuar humbje në kontinent.

PSG (kryesuese në Ligue 1): 0 humbje në 10 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 26

Fitore: 8

Barazime: 2

Humbje: 0

Napoli (kryesuese në Serie A): 0 humbje në 9 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 23

Fitore: 7

Barazime: 2

Humbje: 0

Manchester City (e dyta në Premier): 0 humbje në 9 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 23

Fitore: 7

Barazim: 2

Humbje: 0

Atalanta (e dyta në Serie A): 0 humbje në 9 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 21

Fitore: 6

Barazime: 3

Humbje: 0

Las Palmas (e dyta  në Liga 2): 0 humbje në 9 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 17

Fitore: 4

Barazime: 5

Humbje: 0

Burgos (në vendin e  pestë në Liga 2): 0 humbje në 9 ndeshje (edhe mbrojtja më e mirë e Europës me zero gola të pësuar)

Bilanci i sezonit:

Pikë: 15

Fitore: 3

Barazime: 6

Humbje: 0

Barcelona (kryesuese në Liga): 0 humbje në 8 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 22

Fitore: 7

Pareggi: 1

Sconfitte: 0

Real Madrid (kryesuese në Liga): 0 humbje në 8 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 22

Fitore: 7

Barazime: 1

Humbje: 0

Bari (kryesuese në Serie B): 0 humbje në 8 ndeshje

Pikë: 18

Fitore: 5

Barazime: 3

Humbje: 0

Catanzaro (kryesuese në Serie C, Grupi C): 0 humbje në 7 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 19

Fitore: 6

Barazime: 1

Humbje: 0

Siena (kryesuese në Serie C, Grupi B): 0 humbje në 7 ndeshje

Bilanci i sezonit:

Pikë: 15

Fitore: 4

Barazime: 3

Humbje: 0