Duke pasur parasysh periudhën, pak para janë të përshtatshme për këdo. Përgjithësisht thuhet se paratë nuk mjaftojnë kurrë dhe në fakt sa më shumë të kesh aq më shumë do, por në këtë moment historik situata është ndryshe.

Nëse paratë nuk mjaftojnë kurrë, kjo ndodh sepse çmimet e çdo gjëje janë rritur dhe për një familje, por edhe për beqarët, bëhet vërtet e vështirë për të arritur deri në fund të muajit, duke marrë parasysh edhe faktin se e vetmja gjë që nuk shkon kurrë lart janë pagat.

Megjithatë, disa shenja të zodiakut mund të shohin pak gëzim nga pikëpamja ekonomike në shtator.

Siç raportohet nga faqja e internetit Mammastyle.it, shenja e parë e puthur nga fati në shtator do të jetë ajo e Demit, i cili tashmë ka kaluar një verë mjaft plot ngjarje nga pikëpamja e punës dhe ekonomike.

Ai arriti të përfundojë shumë projekte që kishte në pritje, duke grumbulluar një shumë të konsiderueshme parash. Shtatori vetëm sa do t’i konfirmojë dhe theksojë të gjitha këto.

Lajm i mirë edhe për Luanin, një shenjë se ai tashmë është duke u rikuperuar që nga qershori dhe se ka arritur të vazhdojë projektet e tij me kokën lart, duke realizuar pothuajse të gjitha ëndrrat e tij në çdo fushë.

Me ardhjen e muajit të ri çdo ëndërr do të mund të realizohet dhe kushedi nëse miqtë e lindur në këtë shenjë më në fund do të vendosin të shijojnë disa javë pushime.

Më në fund Peshqit. Kjo është një shenjë paksa e luhatshme gjatë pjesës së parë të vitit dhe thuajse i kishte humbur shpresat deri në fund të korrikut.

Megjithatë, me fillimin e gushtit dhe me ardhjen e shtatorit, gjithçka do të rregullohet dhe edhe kjo shenjë do të jetë në gjendje të marrë frymë: ca para shtesë në portofol për të menduar për të ardhmen e afërt me më pak ankth.