Blogger-ja e njohur shqiptare, Sara Hoxha përveç pjesëmarrjes së saj në “DWTS”, ka folur edhe për jetën e saj personale ne “Wake Up”.

Ajo ka treguar se ka dëshirë të bëje edhe një vajzë tjetër, pasi vetë nuk ka një motër dhe do të donte shumë që Poem Blu të kishte një motër.

Në lidhje me partnerin e saj, Sara tha se nuk është xheloze në përgjithësi e nuk e bezdis në punën e tij, por sigurisht që ka raste kur tregon shenja xhelozie.

“Partneri Xhixhi përveç se është një profesionist, është edhe njeri shumë i mirë. I ka takuar të gjithë familjarët e mi dhe kalojmë shumë mirë bashkë.

Ledri nuk ka pasur ndonjë reagim. Ai për çdo gjë që bëj thotë shumë mirë shumë bukur, por unë e kam problemin me veten. Për Ledrin nuk jam xheloze, jam kur duhet se njeri jam edhe unë por nuk e bezdis.”- tha Sara