Reperi i njohir shqitpar, Ledri Vula, si dhe partnerja e tij Sara Hoxha, tashmë janë prindër të një vajze që qe kanë quajtur Poem Blu.

Megjithatë, fansat duan të dinë se kur kanë ndërmend që të zgjerojnë familjen.  Kësaj pyetjeje i është përgjigjur reperi gjatë një interviste që ka dhënë për emisionin “Era verë” në televizionin T7.

“Kur të jetë e shkruar, me qejf që sonte”, tha Ledri duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit. Reperi ka shprehur hapur dëshirën për të pasur një fëmijë të dytë pasi vetë është fëmijë i vetëm.

“Unë jam një fëmijë i vetëm, nuk kam vëlla ose motër aq sa është e mirë aq nuk është e mirë.”, tha Ledri Vula mes të tjerash.