E ardhmja e Sergio Aguero-s mund të jetë akoma në Premier League.

Sipas Daily Telegraph , duket se është gati të heqë dorë nga Champions League për të qëndruar në Angli.

Argjentinasi, në fakt, po merr në konsideratë ofertat e Chelsea-t dhe Tottenham-it.