Nëse ju kanë tradhtuar ndonjëherë, do ta dini se ka një milion mendime dhe emocione të ndryshme që kalojnë nëpër kokën tuaj. Nëse, nga ana tjetër, jeni me fat që nuk e keni gjetur kurrë veten në atë situatë, ka shumë mundësi që të keni menduar se si do të reagonit nëse do t’ju ndodhte.

Epo, dijeni që TikToker Natalie kishte idenë e përsosur për t’i bërë të ditur ish-it se ajo ishte në dijeni të tradhtisë së tij. Çfarë bëri ajo? Në thelb ajo sugjeroi që vajzës së tyre të parë t’i vinin emrin e gruas me të cilën ai kishte një lidhje.

Gjithçka shkoi kështu: një ditë vajza filloi një bisedë për të ardhmen e tyre. Të dy imagjinuan se si do të ishte nëse do të krijonin një familje. Më konkretisht, në një moment të caktuar, gruaja u përqendrua në emrat e fëmijëve të tyre të mundshëm.

“Kur kuptova se ish-i im po më tradhtonte, fillova një bisedë se një ditë do të kishim një familje dhe sugjerova emrin e të dashurës së tij si emër të foshnjës”, shpjegoi ajo në një klip të postuar nga llogaria e saj @naytaleeuh.

Nuk është e vetmja që ka bërë një lëvizje të tillë

Në seksionin e komenteve, Nat shtoi: “Ai ishte mjaft i hutuar. Pastaj i thashë: ‘Do të sugjeroja edhe një emër të dytë, por ndoshta e njeh më mirë, apo jo?’. Filloi të qante dhe shkoi të vjellë në banjë”.

Një ide vërtet brilante, por mesa duket nuk është e vetmja që e ka pasur. Në fakt, një grua tjetër mendoi të njëjtën gjë. “Uau e bëra edhe këtë”, ka shkruar ajo.

Më pas saktësoi: “Ai u përgjigj se nga e mora atë emër dhe unë iu përgjigja se e kisha parë në ëndërr. Ai u bë paranojak”. Nuk munguan ata që u gjendën në situatën e kundërt. Një grua shkroi: “Ish-i im sugjeroi emrin e të dashurës së tij për vajzën. E mora vesh vetëm më vonë”.

 

@naytaleeuh

not talking abt my bd #fyp

♬ sonido original – iamjust.freak