Të paktën 200 njerëz konsiderohen të zhdukur pasi një pjesë e akullnajës Himalaje ra në një lumë në Indi duke shkaktuar një përmbytje.

Policia e shtetit Uttarakhand raportoi ngjarjen.

Masa e ujit dhe mbeturinave, të cilat kaluan një digë, përfshinë dy termocentrale (fillimisht kishte vetëm një impiant), si dhe rrugët dhe urat.