Beyonce ka fituar albumin e saj të katërt numër një në Mbretërinë e Bashkuar me Renaissance, një letër të përzemërt dashurie për shtëpinë dhe muzikën e kërcimit.

Albumi tejkaloi konkurrencën e tij më të afërt me tre-me-një për të arritur majën, thanë Listat Zyrtare. Ai ndjek kryesuesit e mëparshëm të top-listave të yllit, Dangerously in Love (2003), 4 (2011) dhe Limonade (2016). Ajo gjithashtu u bë numri një si pjesë e Destiny’s Child në albumin e vitit 2001, Survivor.

Renaissance ishte gjithashtu shitësi më i madh i javës në vinyl. Albumi gjithashtu ka kryesuar listat në Australi, Irlandë dhe Francë, dhe parashikohet të ketë javën më të madhe të hapjes së vitit në SHBA.

Në tabelën e këngëve, kënga kryesore e albumit Break My Soul arrin një kulm të ri në vendin e dytë – duke e bërë atë këngën solo të Beyonce-s me më së shumti listë që nga kënga If I Were A Boy e 2008-ës.

Dy këngë të tjera nga Rilindja debutojnë brenda Top 20, me Cuff It në 14 dhe Alien Superstar në 16. Rregullat e listave përcaktojnë që jo më shumë se tre këngë nga i njëjti artist mund të kualifikohen në Top 100 në të njëjtën kohë, përndryshe totali do të ishte më i lartë…