Alphonso Davies dhe Jordyn Huitema janë një nga çiftet më simpatike të botës së futbollit. Ai, mbrojtës krahu i Bayern Munich, ajo, futbollistë e Paris Saint-Germain.

Dhe ku i dihet nëse një ditë nuk do të luajnë për të njëjtin klub. Një e dhënë e parë ka ardhur nga dhurata për ditëlindje që vajza i ka bërë të fejuarit…

Në një ideo të publikuar në kanalin Youube të çiftit, dy atletët janë me pushime, të kaluara para karantinës së dytë dhe dëmtimit të lojtarit të Bayern-it.

Një udhëtim Disneyland dhe më pas një seri dhuratash speciale për ditëlindjen e të riut Alphonso Davies.

Mes surprizave ka qenë edhe një fanellë e Paris Saint-Germain. Asgjë  e keqe deri këtu, po të mos ishte për faktin se 20-vjeçari kanadez ka qenë shumë i lumtur për dhuratën dhe e ka veshur menjëherë.