Ai ashensor famëkeq që ka më shumë se gjasa që ka bërë që Amber Heard të humbasë gjyqin kundër Johnny Depp është kthyer sërish në qendë të vëmendjes.

I njohur si ashensori i ECB-së, i njëjti ku Amber Heard u regjistrua me Elon Musk dhe James Franco. Këtë herë, Amber Heard është kapur duke u puthur me një grua misterioze.

Por duke parë provat e publikuara nga Popcorned Planet, mund të dallohet lehtësisht gruaja që po puthet qartazi me Amber Heard.

Ato vetulla janë të famshme në mbarë botën kudo, ajo grua duket si askush tjetër përveç Cara Delevigne. E njëjta grua që dyshohet se kishte një treshe me Amber Heard dhe Elon Musk, por të gjitha palët e mohuan.

A kishin një lidhje Cara dhe Amber?

Gjatë gjyqit të parë në Mbretërinë e Bashkuar, një nga “miqtë” e Amber Heard zbuloi në gjykatë se aktorja e tradhtoi Johnny Depp me Cara Delevigne.

Deri më sot nuk kishte asnjë provë publike për këtë. Gazetari Andy Signore ka publikuar në internet këto foto, duket se është i pari që i ka zënë në dorë dhe janë mjaft zbuluese.

Për të konfirmuar se ky është i njëjti ashensor nga ato video me Musk dhe Franko, Andy i kërkoi një gruaje që jetonte në të njëjtën ndërtesë ta konfirmonte. Ajo grua gjithashtu konfirmoi se gruaja duket si Cara, asnjë kornizë kohore e imazheve nuk u dha nga Signore.

Është e qartë se këto imazhe do të vërshojnë internetin gjatë gjithë javës, është Amber Heard e kapur sërish.

Ndërsa ajo përpiqet të vazhdojë çështjen kundër Depp përmes intervistave dhe një marrëveshjeje të re për një libër, grumbullohen më shumë prova për tradhtinë e saj. Edhe pse kanali nuk konfirmon se Cara Delevigne është gruaja tjetër, imazhet nuk gënjejnë.

Ka edhe thashetheme për një video tjetër të të njëjtit ashensor ku Heard shihet me Cara dhe Musk, por ato do të jetë e pamundur të gjenden.