Këngëtarja e njohur Aurela Gaçe ka ndarë me publikun një foto të saj në kohën e rinisë. Fotoja e cila daton në vitin 1998, shfaq Aurelën me flokët e shkurtër dhe bjonde.

Por, nëse mendoni se artistja do që fokusin ta kemi te fotoja e keni gabim. Ajo kërkon të dijë mendimin e të gjithëve se si duket si shofere.

Ajo pyet nëse njerëzit mendojnë se ajo e do shpejtësinë apo jo…

Nisur nga ajo që shihni në skenë, si mendoni unë jam shofere që dua shpejtësinë? Lepur apo breshkë?”, pyet Aurela Gaçe.