Mungon vetëm zyrtarizimi, por Barcelona dhe Getafe kanë arritur një marrëveshje për transferimin me formulën e huazimit të Carles Alena.

23-vjeçari nuk ka gjetur shumë hapësira në këtë sezon me skuadrën e Koeman.

Vetëm 170 minuta në të gjitha kompeticionet për talentin.