Edhe të pasurit qajnë në kohën e Covid-it.

Sipas Onze, Barcelona ka përdorur autobusin për të shkuar në Huesca për ndeshjen e kampionatit të 2 janarit të kaluar.

Janë 229 km distancë dhe klubi ka vendosur të mos përdorë mjete ajrore, por një autobus për të kursyer 30 mijë euro.

Skuadra e Koeman ka fituar 1-0 në fushë falë një goli të De Jong.