Aventura e Marc Roca te Bayern Munich mund të ketë ardhur në fund pas vetëm gjashtë muajve.

Sipas Onda Deportiva, në fakt, ish-lojtari i Espanyol (i kërkuar në verë edhe nga Milan dhe Fiorentina) mund të largohet nga Bavaria në merkaton e janarit për shkak se nuk po gjen shumë hapësira me Flick.

Në gjurmët e tij është vënë Valencia, që kërkon ta marrë futbollistin në huazim.