Gazetarja e njohur britanike, Emma Louise, ka zbuluar se gjoksi e saj ështe aq i madh, sa ndonjëherë i bie borisë së makinës me to. Jones, e cila ka disa kohë që punon si gazetare sportive, filloi karrierën e saj të transmetimit në radio.

Ish-kolegu i saj ne radio, Fox e ftoi Emma Louise në podcast, për të kujtuar kohën kur ata punonin së bashku në qytetin e Stoke.

Fox tregoi një moment kur do bënin një live nga makina, me premisën që shfaqja do të transmetohej nga një rrugë e re çdo ditë. Në një rast, Jones ishte zhdukur në aksion dhe kur kanë dëgjuar një bori misterioze makie.

“Ema vjen aty dhe thotë ‘në rregull, më falni djema që jam pak vonë. Trafiku ishte i paparë. E pyesim a ishte ajo që i ra borisë”, tha Fox.

Ndërsa prezantuesja e njohur ka thënë duke qeshur: “Aksidentalisht i rashë borisë me gjoksin tim”.