Valon Shehu është një ndër këngëtarët shqiptarë më të dashur dhe më të njohur në tregun muzikor. Aktualisht, këngëtari po konkurron në emisionin “Dance With Me”.

Së fundmi gjatë provave për spektaklin. Valoni ka treguar se më përpara është marrë me bodybuilding, por e ka lënë. Sakaq, këngëtari ka zbuluar dhe arsyen.

“Kam ushtruar më përpara me bodybuilding. Arsyeja pse e kam lënë është sepse kur shkoja të këndoja nëpër lokale nuk e dija a isha bodyguard apo këngëtar.

Testosteroni të jep shumë epsh për s*ks, nëse nuk bëja s*ks 2-3 herë në ditë çmendesha”, ka treguar mes të tjerash Valon Shehu.