Vetëm pak frikë dhe më pas një psherëtimë lehtësimi për Joe Biden, i cili ra teksa po niste një shëtitje me biçikletë në Rehoboth Beach, Delaware.

Duke u ngritur menjëherë, presidenti i Shteteve të Bashkuara më pas siguroi të pranishmit: “Jam mirë”, u tha ai gazetarëve që e ndoqën së bashku me agjentët e shërbimit sekret.

Biden shpjegoi se kishte probleme me heqjen e këpucëve nga pedalet, që ishin ngjitur me kapëse. Rënia u kap në një video dhe shumë shpejt u bë virale në rrjetet sociale.

Nuk ka problem për Biden, i cili, duke qeshur pas rënies, siguroi menjëherë të gjithë të pranishmit, duke përsëritur vazhdimisht se ishte mirë.

Presidenti amerikan është një sportist i njohur – si dhe një spektator i rregullt i disiplinave të ndryshme – dhe nuk është hera e parë që ai bën xhiro me biçikletë në zonën përreth vilës së tij bregdetare në Delaware.

Me pak fjalë presidenti është mirë dhe asgjë nuk ka ndodhur, por me siguri spektatorët e aksidentit do ta mbajnë mend për shumë gjatë këtë ditë.