Një debat i ashpër ka ndodhur mes Dea Mishel dhe Bledit, ku ky i fundit e ka quajtuar atë ‘skuthe’. Situata ka agravuar edhe më shumë, duke kaluar në ofendime midis dyshes.

Bledi: Ti nuk tërheq dot vëmendje as si prezantuese, as si lojtare.

Dea: Po mirë, ti 50 vjeç dhe në një panel me  mua je.

Bledi: Pse babai jot sa vjeç është? Edhe qënka mëkat të jesh 50 vjeç.

Dea: Po krahason veten me babain tim? Nuk krahasohesh kurrë me të, ,mos ma përmend mua babain.

Bledi: Lëri këto filma me mua, o arkitekte e dështuar, do të filloj unë?

Dea: Qënke i tmerrshëm, qënke totalisht i paedukatë.

Bledi: Ti je paedukatë, je skuthe, një kërmill që dita ditës do të ngel lëvozhga këtu. Personaliteti 0, ti je Kristi version femër. Na bën alenacë me Luizin kjo merr këshilla dhe tani sillet kështu. Ti në video mbrëmë, ke dalë skuthe 100 karatshe.