Soualiho Meité po përgatitet të bëhet lojtar i ri i Milanit. Pas mbërritjes në Milano, të enjten në mbrëmje, dhe deklaratave të para si lojtar jozyrtar i kuqezinjve, sot është hapi më i rëndësishëm. Mesfushori arriti në klinikën “La Madonnina” në mëngjes, ku filloi ekzaminimet e zakonshme mjekësore. Më vonë, gjatë ditës, kontrata pritet të nënshkruhet prej tij, nëse gjithçka shkon sipas planit në aspektin mjekësor.