327 metra e gjatë, anija turistike Celebrity Beyond është propozimi më i fundit nga kompania Celebrity Cruises, e specializuar në kroçerat luksoze në mbarë botën.

Është një anije e veçantë, më e mira e kompanisë deri më sot, që u ofron pasagjerëve kopshte panoramike, pishina lundruese dhe suita të dizajnuara nga stilistja e brendshme britanike e vlerësuar me çmime Kelly Hoppen.

Anija e re e lundrimit Celebrity Beyond ka deri në 3260 pasagjerë, por duke pasur parasysh madhësinë e saj dhe shumëllojshmërinë e shërbimeve, ajo nuk do të duket kurrë e mbipopulluar.

Ka katër pishina në bord, njëra prej të cilave është më e gjata në det. Ekziston edhe një pishinë origjinale lundruese, e cila varet nga buza e anijes dhe ju lejon të notoni pezull mbi oqean. Gjithashtu anija drejtohet nga kapiteni Kate.

Celebrity Beyond synon të shkojë “përtej” anijeve të tjera të lundrimit: është më e gjatë dhe më e vlerësuar. Një platformë e varur në anën e anijes, ku mund të pushoni dhe të admironi detin, lëviz lart e poshtë midis trembëdhjetë kuvertave dhe për këtë arsye quhet “qilim magjik”.

Në bordin e linjës oqeanike të re të Celebrity Cruises ka gjithashtu restorantin e parë në det nga shefi francez Daniel Boulud me dy yje Michelin dhe një hapësirë ​​ekskluzive Retreat me plazh privat dhe zona relaksi.

Kabinat e anijes janë projektuar nga dizajnerja e brendshme Kelly Hoppen e cila krijoi një lidhje edhe më të ngushtë midis hapësirave të brendshme, detit dhe çdo vendi emocionues në horizont.

Dhoma më e shtrenjtë është Suite Iconic, e cila mund të strehojë deri në gjashtë persona me një kosto prej 1,500 euro për natë për person, i cili do të shpenzonte më shumë se 60,000 euro për pushime për një javë në bordin e Celebrity Beyond.