Aktualitet

Qytetarja shqiptare: Mjekja e parë më tha s’kam gjë, e dyta më diagonstikoi me kancer

The Times vlerëson këngën e Albina Kelmendit: Vajtim mistik, kambana kishe dhe…

Albina Kelmendi këndon sonte në ‘Eurovision’, poeti Agim Doçi: Kënga ‘Duje’, himn! Arrin rezultatin më të mirë

Emocionuese/ Humbi nënën kur ishte 3-vjeç, vëllai nga babai e surprizon me këngë në ditën e dasmës

Sazan Guri godet me këshillën e fundit: Lajini dhëmbët me gishtin e kuranit, furça nuk pastron

Miqësi e vërtetë! Prej 40 vitesh shokë të ngushtë, ja historia e rrallë e katër mjekëve në Kavajë

Fotografi shqiptar i botës së egër rrëfen vështirësitë: Ndjek arinjtë dhe tufat me ujqër për t’i bërë foto

Regjisori shqiptar thumbon shkodranët: Të varfër, por blejnë për t’u dukur. Kanë bërë kontrabandë me…

“Ku ishte Zoti kur ndodhi shpërthimi që të mori këmbët?”, Juljan Çela tregon si i përgjigjet pyetjes së të birit