Kategoria 1 & 2

Moriero dhe Miccoli në krye të Dinamos, jehonë në mediat italiane

Kategoria e Parë, bollëk golash që në javën e parë. Ja rezultatet

Merr udhë Kategoria e Parë / Ndahen dy grupet, zbardhen ndeshjet inauguruese

Kategoria e Parë, përcaktohet kalendari i plotë i fazës së tretë

Kategoria e Parë / Kryesuesit nuk falin. Ndalet Apolonia, Dinamo “fundoset” sërish

Magani jep dorëheqjen, ja kush e zëvendëson te Besa