Teuta

Martini: Partizani le të luajë mirë si ndaj Laçit, në fund fitojmë ne

Martini: Jemi më lart se Kukësi, i synojmë të dy trofetë

Tetova: E filluam keq ndeshjen, kishim mungesa të rëndësishme

Martini: Besuam dhe fituam, Tiranës ia kemi marrë dorën vitet e fundit

Video: Teuta fiton në fund, Hoxha nderon durrsakët

Martini me ide të qarta: Teuta nuk i frikësohet Tiranës, se kemi në ADN!

Martini “merr zjarr”: Do të fitojmë me patjetër ndaj Skënderbeut

Martini: Nesër kthehemi te fitorja, na ka munguar vetëm fati deri tani

Starova prezantohet te Teuta, çfarë ndodh me Martinin?