Vllaznia

Asnjë pikë ndaj Laçit në kampionat, Brdaric jep kushtrimin për nesër

Vllaznia me mungesa të rëndësishme, Brdaric do 3 pikët ndaj “demave të kuq”

Brdaric: Mos ta marrim personale gjobën e klubit, besojmë ende te titulli

Plori: Duhet të bëjmë kthesën, asnjë nënvlerësim Korabit në kupë

Vllaznia bën prapakthehu, konfirmon në stol trajnerin Brdaric

Djarmati dhe Zogovic: Ndaj Teutës nis kthesa, aleancave s’kemi çfarë t’u bëjmë…

Brdaric dhe Imami: Mezi e presim duelin me Tiranën, na shpallën kampionë para kohe

Brdaric: Nuk merremi me aleancat e të tjerëve, kemi krejt Shkodrën me vete

Brdaric, si kurrë më parë: Le të bjerë shi, borë, mace dhe qen…; asgjë nuk e ndalon Vllazninë