Lifestyle

Këto janë ishujt ku dita zgjat plot… 4 muaj!

Gjithnjë e më shumë gra po festojnë ditën e divorcit në rrjetet sociale

E fshehu pikturën nga n*zistët në vitin 1940, sot shitet për çmimin e pabesueshëm

Disa njerëz e vlerësojnë më shumë miqësinë, zbuloni kush janë ata

Dasma miliona dollarëshe e Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz shkon në gjykatë!

Kafshoni buzën pa arsye? Ja si e shpjegojnë ekspertët këtë veprim

Këto janë arsyet se pse të rinjtë bëjnë më pak s*ks se brezi i mëparshëm

Tri gra ndajnë të njëjtin burrë: “Nick është i papunë, por në shtrat…”

Pak shpenzime dhe shumë qejf, vizitoni këto pesë qytete europiane!