Politikë

Sëmundja sekrete e Mbretëreshës Elizabeth II: A pati ajo një betejë të dhimbshme në vitet e saj të fundit?

Rusia ndalon Jim Carrey-n të hyjë në vend dhe sanksionon 100 shtetas të tjerë kanadezë

“Treni fantazmë” bërthamor i Rusisë mund të shkatërrojë botën

Mbreti Charles III, ritual i çuditshëm i kumbullës: çfarë bën çdo ditë

Propozimi për martesë në stadium: përfundon shumë keq (Video)

Një kometë nga hapësira mund të ketë shkaktuar zjarrin më vdekjeprurës në histori

Zbulimi i Papës: “Edhe murgeshat dhe priftërinjtë e kanë këtë ves”

Mbreti Charles III merr vendimin për të shitur…

Putin lahet me gjak dreri: ja arsyeja pse e bën