Shkencë

Teleskopi hapësinor James Webb dëmtohet përfundimisht

“Një galaktikë fantazmë”, NASA publikon fotot nga teleskopi James Webb (Galeria)

Fragmente hapësinore nga “një botë tjetër” kanë mbërritur në Tokë

Çfarë ndihet pas vdekjes? Zbulohen shenjat e çuditshme

Tik Tok, testi që zbulon moshën tuaj të vërtetë mendore: sa vjeç jeni?

Diçka e çuditshme po ndodh në qendër të Tokës

Një yll i afrohet shumë një vrime të zezë dhe shkatërrohet, por fundi i tij mahnit ekspertët

Qyteti me gravitetit artificial për të jetuar në Hënë dhe Mars

Test logjike: nëse mund ta zgjidhni, keni një mendje të hapur