Shkencë

NASA krijon një gjarpër robot për të kërkuar jetën në hapësirë

Karkalecë kanibalë alienë në hapësirë: lajmërimi i shkencëtarëve

‘Inteligjenca artificiale do të thërrasë demonin’: çfarë mund të ndodhë

Si na spiunojnë pajisjet inteligjente dhe ato elektroshtëpiake?

Mitra artificiale për të rritur fëmijët në laborator: lamtumirë shtatzënive?

Jeni psikopat? Kjo varet nga mënyra se si ju gogësini

Njerëzit që vlerësojnë humorin e errët kanë një inteligjencë më të lartë: studimi

Shkenca e konfirmon: serialet televizive po vrasin marrëdhëniet intime

Misteri mbi ‘rrjedhjet e gjakut’ në Antarktidë: çfarë po ndodh