Shkencë

Tetë sinjale nga hapësira që mund të na kenë dërguar jashtëtokësorët

VIDEO: Eksperimenti më i gjatë në botë filloi në vitin 1927 dhe vazhdon ende

NASA, zbulim shqetësues në Mars: si mund të jenë atje?

Pse Elon Musk po nis mijëra satelitë në orbitë? Zbulohet arsyeja

Plot 35 miliardë vite larg, astronomët shohin galaktikën më të largët me teleskopin James Webb

Njollat ​​misterioze të bardha shfaqen në fotot satelitore të liqeneve dhe oqeaneve

Mund të zgjasë deri në 400 vjet: zbulimi revolucionar

Apokalipsi ‘Zombie’ mund të ndodhë vërtet, sipas shkencës

Ushqimi i parë i gatuar daton 780,000 vjet më parë