Peshengritje

U rendit i katërti në Olimpiadë, reagon shtangisti Briken Calja

Briken Calja i katërti në Olimpiadë, medalja e bronzit humbet për 1kg

Fitoi medaljen e parë të artë olimpike për Filipinet, qeveria e shpërblen me një shtëpi

Iku nga Fshati Olimpik, shtangisti kapet, dërgohet në vendlindje dhe humbet Olimpiadën

Shtangisti zhduket pa lënë gjurmë nga Fshati Olimpik, policia nis kërkimet

Një tjetër shtangist në Olimpiadë, KOKSH konfirmon ftesën për Qerimaj

“Tokio 2020”, një sportiste trans do të garojë për herë të parë në Olimpiadë

Godelli zhgënjen në Europianin e shtangës, nuk realizon asnjë provë dhe tërhiqet

Qerimaj mbyll garën në Europian, klasifikohet i treti në Baterinë B