Të vendosësh se cilat të brendshme të veshësh çdo ditë – dhe në raste të mëdha – është tërësisht subjektive. Në fakt, çdo femër ka shije që duhet t’i respektojë.

Por kini kujdes: kjo zgjedhje – me sa duket kaq e parëndësishme – në fakt fsheh një ndërgjegjësim më të madh për disa anët e fshehura të karakterit të personit që i vesh ato.

Më lejoni të jem i qartë, ky test ka një qëllim thjesht rekreativ, nuk ka asnjë bazë shkencore dhe as pretendon të zëvendësojë një psikolog, ndaj bëjeni në këtë frymë.

Zgjedhja e të brendshmeve bëhet papritur një gjest pothuajse automatik: në mëngjes zgjohesh, hap sirtarin, merr një palë pantallona të shkurtra dhe i vesh. Gjithçka duket thjesht e rastësishme, por nuk është ashtu. Jo, sepse është zgjedhja e sipërme ajo që thotë shumë për ju dhe personalitetin tuaj.

Lloji i brekëve që vishni, në fakt zbulon disa nga tiparet tuaja të fshehura të karakterit: bëni këtë test dhe zbuloni se cilat janë ato. Kini kujdes megjithatë: mos mashtroni.

Nëse zakonisht vishni culottes, ju jeni një person që pëlqen të përkëdhel veten dhe të kujdeset për veten. Në fund të fundit, kjo veshje ngjan pothuajse më shumë me pantallonat e shkurtra që mbështillen në mënyrë perfekte rreth të pasmeve sesa me brekët seksi, duke u kuptuar që nëse zgjidhni ato me dantella, transparente, me dantella do të jeni sensuale në të njëjtën mënyrë.

Megjithatë, duhet shtuar se, në rastin e fundit, ndoshta jeni një person shumë joshëse, tërheqës, dini të pushtoni dhe t’i bëni kokën mashkullit.

Nëse e doni tanga, jeni shumë të sigurt në vetvete: nuk keni filtra, jeni të drejtpërdrejtë, spontan në maksimum. Ju e dini se çfarë doni nga jeta dhe nuk keni frikë të “kërkoni” atë që dini se meritoni. Ekspozoni gjithmonë idetë tuaja, edhe nëse ato janë të ndryshme nga turma dhe për këtë arsye ju bëjnë një objektiv të lehtë: thjesht nuk mund të mos jeni vetvetja.

Së fundi, nëse ju pëlqejnë mbathjet slip – të konsideruara si modeli më i rehatshëm dhe praktik në botë, prandaj janë veçanërisht të përshtatshme për adhuruesit e rehatisë – ndoshta jeni një person shumë i sinqertë dhe i drejtpërdrejtë.

Ju nuk jeni adhurues i lojërave të fjalëve: ju thoni atë që mendoni, kur e mendoni dhe si e mendoni. Ju keni një jetë jashtëzakonisht kaotike, keni gjithmonë kaq shumë gjëra për të bërë dhe për të menduar.

Gjithsesi këtu duhet bërë një sqarim: nëse i adhuroni ngjyrat klasike, jeni një person që preferoni thelbësoren pa pritur shumë nga jeta, nëse në vend të kësaj zakonisht zgjidhni ngjyra të ndezura dhe modele të ndryshme, jeni shumë praktik, e gëzuar dhe e këndshme.