Sipas shtypit belg të kësaj të hëne, Kevin de Bruyne ka refuzuar një ofertë të parë për ta zgjatur kontratën e propozuar nga Manchester City. HLN shpjegon se mesfushori 29-vjeçar i konsideron kushtet në tavolinë të pamjaftueshme dhe ka thënë “jo”.

De Bruyne, i cili është i përkushtuar ndaj klubit të “qytetarëve” deri në qershor 2023, pret një shpërblim më të madh për punën e tij. Negociatat, për këtë arsye, vlerësohet se mund të zgjasin me kohë. Duhet të mbahet mend se ylli belg, i cili shkëlqeu në fitoren kundër Chelsea, kohët e fundit ndryshoi agjent dhe nuk menaxhohet më nga Patrick de Koster. Paga e tij vjetore është 18 milionë euro.

Qëllimi i Manchester City nuk është askush tjetër, veçse të mbajë atë që konsiderohet lojtari më i mirë në Premier League, deri të paktën 34 vjeç, duke i ofruar një kontratë 5-vjeçare.