Shumë është diskutuar rreth marrëdhënies së Sarah Berishës me Einxhel Shkirën. Që pas përfundimit të BBV 1 vajzat janë parë rrallë në shoqërinë e njëra -tjetrës dhe kjo ka bërë të përfliten për raporte jo të mira…

Mirëpo së fundmi moderatorja ka publikuar një video ku tregon Sarën e cila po kujdeset për djalin e saj Trev teksa zbuloi se kishin kaluar ditën së bashku.

Ndër të tjera, Einxhel shprehet se ato mund të takohen shumë rrallë me njëra-tjetrën por ama ruajnë raportë shumë të mira dhe mes tyre nuk kaasnjë hatërmbetje.

“Për të gjithë ata që i zë meraku a e takoj ndonjëherë Srën a pi ndonjëherë kafe me Sarën. Unë vërtet nuk e takoj Sarën shpesh por kur e takoj, e takoj gjithë ditën bën dhe pak babysitter u kënaqën te dy bashkë sot”, thotë moderatorja.