Një çift që braktisi punën gjatë karantinës tani pretendojnë se fitojnë 10.000 sterlina në muaj duke u veshur si Tarzani dhe Jane në Only Fans. Terri Martin, 29 vjeç, iu bashkua platformës X-rated pasi u largua nga puna si shitëse në një përpjekje për të fituar më shumë para.

Bashkëshorti Michael ju bashkua shumë shpejt asaj pasi u ndje xheloz. Dyshja, të cilët jetojnë në Bristol, tani pozojnë së bashku të veshur me kostume të ndryshme, duke përfshirë të brendshme neoni dhe veshjen e Tarzanit.

Por ndërsa ata kanë shumë mbështetje rreth tyre, mamaja e Territ e ka quajtur punën e saj një “akt prostitucioni”, pretendon Michael. Të njohur si “Tee and Miks” në OnlyFans, ata paguajnë 12,99 £ për person, në muaj dhe 124,70 £ për abonimin e një viti.

Michael tha: “Ne krijuam një llogari në TikTok dhe filluam të bënim video të drejtpërdrejta në një vaskë. Mijëra njerëz na bashkoheshin live” “Unë nuk mendoj se njerëzit e kuptojnë se sa shumë punë duhet për të.

Njerëzit që dëgjojnë për OnlyFans mendojnë se thjesht mund të bashkoheni dhe pastaj jeni milioner, por nuk funksionon kështu.” “Po, mund të fitosh para, por kërkon shumë punë.

Ne punojmë 40 orë në javë për të nxjerrë përmbajtjen. Jemi shumë të vetëdijshëm se është ndryshe nga puna fizike dhe është shumë më mirë se punët tona të mëparshme”,shtoi ai. ichael shtoi se ndërsa dyshja kanë shumë sukses në rrugën e tyre të re të karrierës, njerëzit “mendojnë se janë të çuditshëm që e bëjnë këtë si çift i martuar”, tha ai.