Ajo quhet Katie, TikToker e cila tregoi fatkeqësinë e saj adoleshente në një video. Vajza ishte shtatëmbëdhjetë vjeç kur e gjeti veten duke u përballur me vonesën e saj të parë menstruale.

Cila është paranoja më e madhe që mund të keni në atë moshë pasi të ndodhë kjo dramë e vogël? Të qenit shtatzënë. Veç që Katie nuk mund të bëhej mama, pasi nuk kishte pasur kurrë një marrëdhënie të plotë me të dashurin e saj.

Historia që Katie u tregoi ndjekësve të saj në TikTok

Por, duke qenë se kujdesi nuk është kurrë i tepërt, Katie vendosi të shkojë gjithsesi në farmaci dhe të blejë një test shtatzënie. Në vetminë e banjës së saj ajo më pas ndoqi udhëzimet e shkruara në fletëpalosjen e qendrës mjekësore dhe… rezultoi pozitive.

Në një kohë shumë të shkurtër paniku ka pushtuar vajzën e cila ka telefonuar e tmerruar të dashurin për t’i dhënë lajmin. Por i dashuri i saj u zemërua me të, sepse shkencërisht ajo nuk mund ta kishte pasur atë fëmijë nga ai.

E dëshpëruar, Katie më pas iu drejtua nënës së saj. Ajo i tha asaj se kishte një vonesë dhe për këtë arsye kishte bërë një test shtatzënie që doli pozitiv. Nëna e saj më pas e pyeti se kur kishte filluar të kishte marrëdhënie me të dashurin e saj dhe Katie shpjegoi se ata kishin pasur kontakte, por kurrë marrëdhënie.

E hutuar dukshëm, nëna më pas donte të shihte testin që zbulonte misterin. Ishte një test ovulimi: Katie ishte në periudhën e saj më pjellore në atë kohë. Nëse do të donte, mund të lindte një fëmijë, por nuk ishte ende shtatzënë.

Videoja ka qenë shumë e suksesshme në TikTok dhe ka marrë shumë vlerësime nga gratë që kanë treguar mbështetje për adoleshentet Katie, sepse testet e ovulacionit dhe shtatzënisë janë në fakt pothuajse identike me shikimin e tyre.