Çiljeta Xhiljaga është një nga artistet më të dashura shqiptare. Ajo ka sjellë shumë këngë për publikun, tashmë të kthyera në hite e mjaft të pëlqyera nga njerëzit.

Por teksa vitet kalojnë, duket se Çiljeta ‘qëndron’ në vend. Dhe këtë na e vërteton vetë ajo përmes një fotoje të publikuar në rrjete sociale.

Këngëtarja është bërë nostalgjike, teksa ka postuar një foto kur ka qenë vetëm 18 vjeçe.

Mesa duket, ajo ka rrëmuar në sendet e saj të vjetra, duke gjetur ndër to edhe dëftesën e pjekurisë, ose e njohur ndryshe si dëftesa e maturës.

‘Yyyy ça gjeta, dëftesën e maturës 18 vjeçe’ – shkruan krahas fotos Çiljeta, që asokohe i ka pasur fokët e shkurtra.