Ekzistojnë 17,455 teste pozitive për koronavirusin të regjistruar në Itali në 24 orët e fundit, sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë. Dje pozitive ishin 18,916.

Viktimat janë 192, më pak se 280 dje.

257,024 teste (molekulare dhe antigjenike) u kryen në 24 orët e fundit në Itali, nga 323,047 dje. Shkalla e pozitivitetit është 6.8%, nga 5.8% dje.

Rastet e kovidit në Itali po i afrohen 3 milionëve: deri më sot ka 2,925,265, duke marrë parasysh rritjen e fundit prej 17,455 pozitive të reja.