Janë 13.114 raste të reja të koronavirusit të regjistruar në Itali në 24 orët e fundit, për një total prej 2,938,371 që nga fillimi i urgjencës.

Viktimat, sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë, janë 246, një rritje krahasuar me 192 nga dje, që e çojnë numrin e përgjithshëm në 97,945.

170,633 teste (molekulare dhe antigjenike) të kryera në 24 orët e fundit në Itali, nga 257,024 dje.

Shkalla e pozitivitetit është 7.6%, nga 6.8% dje.