Në 24 orët e fundit janë kryer 10.497 teste (molekulare dhe antigjenike) pozitive me koronavirus në Itali, sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë. Viktimat janë 603. Dje pozitiv ishin 8.824 dhe të vdekurit 377.

Në total në ditën e fundit janë shënuar 254,070 teste për koronavirus (molekular dhe antigjenik) të kryera në Itali në 24 orët e fundit, sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë.

Dje ishin 158.674. Shkalla e pozitivitetit është 4.1%, nga 5.6% dje (-1.5%).

Pacientët e kujdesit intensiv në Itali kanë rënë me 57 në 24 orët e fundit, në bilancin ditor midis hyrjeve dhe daljeve, sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë. Janë 176 pranime ditore në kujdesin intensiv.