Kushtet e Danilo D’Ambrosio nuk e lënë Interin të flejë i qetë. Lëvizja e keqe e gjurit të majtë në ndeshjen e “Marassi” e detyroi mbrojtësin ta linte fushën me dhimbje, duke nxitur dyshime për shkallën e dëmit të pësuar. Sot në mëngjes u kryen kontrollet e nevojshme, të cilat hedhin dritë mbi dëmtimin e futbollistit mapolitan.

“Testet klinike dhe instrumentale për Danilo D’Ambrosio u kryen në Institutin “Humanitas”, pas dëmtimit të djeshëm, gjatë ndeshjes kundër Sampdoria. Testet zbuluan një shpërqendrim të ligamentit kolateral medial të gjurit të majtë. Kushtet e mbrojtësit tonë do të rivlerësohen javën e ardhshme”, – thuhet në njoftimin e zikaltërve. Dëmtimi i D’Ambrosio zvogëlon alternativat në dispozicion të Conte për mbrojtjen.