Në debatin mes Oltës dhe Luizit, është përfshirë gjithashtu Armaldo dhe Qetsori.

Olta dhe Luizi kanë ironizuar njëri tjetrin përgjatë gjithë debatit.

Luizi u shpreh se tashmë “thikat” i ka ruajtur për ‘ t’ia ngulur asaj pas shpine’.

Olta, Luizi dhe Armaldo janë banorët më të vjetër në shtëpi, ndërsa Qetsori është bashkuar ditë e fundit.