Debatet mes dy banoreve kanë qënë të ashpra. Ato kanë akuzuar njëra tjetrën për manipulim, ku madje Efi e ka quajtur Kiarën fallco.  Për këtë situatë, Kiara ka folur me Luizin ku edhe eshtë përlotur. Gjatë spektaklit të sotëm është diskutuar më gjatë për raportin e tyre.

Kiara: Efi hedh kunja. Më vjen shumë keq se nuk dua të fokusohem më në ç’ka ndodhur jashtë. Shoh që Efit nuk i interesoj, nuk i bëhet shumë  vonë për mua, e kuptoj këtë gjë me energji. Nuk do doja të zgjatesha shumë se duket sikur do vazhdojë gjatë gjithë kohës kjo gjë.

Nuk dua të vazhdojë debat me një person që më thotë mashtruese më duket shumë e ulët.

Efi: Nuk di çfarë të them më shumë, dëgjova një mashtrim tjetër. Kiara më ka pyetur vetë sa folloë kam shkuar, sapo ka dalë nga shtëpia. Mund të them që nuk më intreson asnjë mendim në këto momente. Luizi nga ana tjetë tregon pjelkurinë e tij. Për të fituar ai shkel çdo gjë. Me aq sa do rrijë do përpiqem të arrijë finale. Ne e gjetëm gjuhën bashkë, por papritur ata u distancuan përsëri nga unë.

Bledi: Për mua është një debat fiktiv, një lojë.

Qetsori: Efi ka ardhur me mendimin që ajo me Luizin do të ishin shokë. Kam dyshimet e mia për Efin. Kiara po mbron më shumë marrëdhënien e saj. Unë i jap të drejtë Kiarës.

Efi: Mendimi i Qetsorit nuk më intereson fare.

Dea: Nuk më duket lojë. Luizi e ka nisur si lojë dhe  e ka bërë në një mënyrë shumë të shëmtuar, e ka prekur te pika  e dobët për ta bërë të ndihet keq. Ajo që ka lënduar më shumë Efin është që Kiara nuk e ka ndaluar Luizin t’i bëjë këo gjëra Efit.