Reperi që po bën bujë javët e fundit, sidomos në rrjetet sociale, Cllevio Serbiano, i ka kushtuar disa vargje sherrit të tij me Noizyn, si dhe miqësisë së krisur me Stresin.

Klevio Ahmetaj i ka quajtur besprema dhe hipokrita dy reperat Stresi dhe Noizy, si dhe gjithashtu i ka kujtuar Stresit kohën kur shante Noizyn nga vajza e vogël…

Reperi shkruan: “I gjujte Stresit grushta, me video Kongresi i Pallatit. Dy ditë më vonë në emision, se syrin të nxirë e pati, Mos mu hiqni mu gangstera! Besprema hipokrita!

T’ka sharë nga Leandra e vogël, e di gjithë republika. Unë babin ta kapa, u prezantova si gjujts nga Amerika, familjen nuk ta preka se jam me tradita.

Po ju jeni p*derasta me refren! Do nxirrni bashkëpunim, jam kurioz kush është në refren”, shkroi Cllevio për dyshen Noizy dhe Stresi.