Disa persona, e kanë më të thjeshtë të bëjnë hapin e parë në një lidhje. Këto janë shenjat e horoskopit që nuk kanë frikë të bëjnë lëvizjen e parë në një marrëdhënie

Shigjetari

Shenja e Shigjetarit e shijojnë ndjekjen, por gjithashtu e dinë se dikush duhet ta fillojë atë! Ata do të ngacmojnë dhe do të bëjnë shaka në një mënyrë që disave i duket delikate, por nëse kaloni kohë me një Shigjetar, do të vini re se do të bëhet shumë më e guximshme në një kohë të shkurtër. Ata kanë një lidhje të natyrshme me njerëzit. Ata nuk duan të humbasin asnjë mundësi, kështu që nuk do të hezitojnë të fillojnë diçka nëse janë të interesuar.

Dashi

Dashi nuk ka frikë të zhytet me kokë në një moment – nëse ata janë të tërhequr nga ju, ata do të kenë mundësinë t’jua bëjnë të ditur. Personaliteti i tyre entuziast u mundëson të bëjnë lëvizjen e parë pa u bërë të dëshpëruar, dhe ata e dinë këtë. Ata refuzojnë të ulen përreth dhe të presin që një person t’u afrohet atyre.

Luani

Luanëve u pëlqen të pëlqehen nga të tjerët, por gjithashtu janë të shtyrë për të marrë atë që duan. Ata ka të ngjarë të bëjnë lëvizjen e parë për t’ju tërhequr, megjithëse do të presin plotësisht që ju të rritni ritmin. Luanët nuk janë ata që duhen nënvlerësuar në dashuritë e tyre, kështu që nëse ata tërhiqen nga ju në ndonjë kuptim, ata do të sigurojnë që ju të jeni të vetëdijshëm për këtë.

Demi

Demat duken të rezervuar për disa, por ata nuk do të kenë frikë të kontaktojnë nëse janë të interesuar për një person. Megjithatë, Demi nuk është një person që zhytet me kokë në shumë gjëra. Ata marrin kohën e tyre për t’u siguruar që kur e marrin këtë hap, është i duhuri për ta. Nëse ata vendosin se dikush ia vlen, nuk do të kenë problem të bëjnë lëvizjen e parë.