Në emisionin “Ftesë në 5” qe moderohet nga Bieta Sulo, u diskutua mbi ndërgjegjësimin e grave për të bërë kontrollet e nevojshme që te kapin në kohë kancerin e gjirit…

Pjesë e panelit ishte edhe Ina Kollçaku, e cila ndau betejën e saj me kancerin pak kohë më parë. “Pas vizitës më thonë që ishte një tumor rreth 3.5 cm dhe që duhet të hiqej menjëherë.

Duhej, sepse ishte shumë i madh dhe kishte krijuar vendin e vet në gjoks. Ajo që më trembte më shumë mua ishte fakti nëse unë do mund t’i jepja gji fëmijës tim, sepse në momentin e parë nuk e dija…”, tregoi ndër të tjera ajo.

Ina theksoi se tashmë çdo gjë ka kaluar, por vijon të bëjë kontrolle të shpeshta për çështje sigurie…